Alla inlägg under maj 2013

esc

Av heroheartdove - 18 maj 2013 21:38

Jag kan bara inte låta bli. Tycker allt är uselt, ändå sitter jag varje år och lider mig igenom Schlagerfestivalen. Muttrar över värdelösa artister och framträdande.

Av heroheartdove - 17 maj 2013 23:28

Ofantligt trött och sliten. Orkade verkligen inte ta mig till jobbet idag, helt utmattad. Lyckades pallra mig upp ur sängen efter flera timmars extrasömn. Måste nog göra något åt vardagssituationen, men hur?

Av heroheartdove - 15 maj 2013 23:28

Jag fullkomligen älskar filmatiseringen av Shakespeares komedi "Mycket väsen för ingenting". Härliga tidstypiska miljöer, bra skådespelare och underbar musik. Fastnade på Youtube och såg mig igenom ett antal klipp, måste nog försöka få tag i den på dvd. Det är en film som man blir glad och harmonisk av och för mig kan det behövas för livet rullar på helt hysteriskt och tyvärr inte i den riktning som jag skulle önska.

Jobbet. Urk! Där kan man snacka om onödigt tjafs. Alla ogillar alla. Alla pratar skit om alla. Jag kan väl också erkänna att jag inte är Guds bästa barn hela tiden. Låter mig dras med i det negativa. Inte fullt ut, men tillräckligt för att egentligen ge mig ett sting av dåligt samvete.

Imorgon ska jag öppna mina ögon och möta arbetskamraterna utan minnen och begär. Det kan nog bli bra. Godnatt!

Av heroheartdove - 14 maj 2013 18:51

Jag gör så gott jag kan på jobbet. Jag utför mina tilldelade arbetsuppgifter utan gnäll. Jag tar på mig extragrejer som folk efterfrågar. Jag kommer ihåg mina uppgifter och redovisar hur det går. Jag gör allt detta med en töntigt låg lön. Jag kämpar. Jag försöker.

Trots mina ansträngningar är det alltid folk som måste gnälla. Det är aldrig tillräckligt bra. Aldrig får jag beröm för det jag gör, utan istället vill man bara ha mer och mer och mer. Emellanåt kan det kännas ganska frustrerande. Jag VILL ju hjälpa till och jag måste inte få en massa gulligt beröm, men jag vill behandlas rättstvist och bemötas med respekt. Jag inbillar mig att jag möter mina medmänniskor så som jag vill bli bemött, men tvärtom då?

Av heroheartdove - 13 maj 2013 22:44

Stämmer det att "Grillat är godast på Burger King"? Nä, jag vågar påstå att grillat är godast hemma! Marinerad fläskkarré, lök, paprika, tomat och potatis. Det kan inte vara godare någon annanstans!

Av heroheartdove - 13 maj 2013 00:32

Det dröjde ända till efter kl 21 innan bebisen kom i säng. Suck! Så tog ju evigheter innan jag kunde få något vettigt gjort på datorn.

Av heroheartdove - 12 maj 2013 19:35

Äntligen lite betalt för all träning. Bedömningstävling idag, tredje plats. Tjoho!!

Av heroheartdove - 10 maj 2013 19:51

Efter att ha vräkt i mig massor av tjingtjongmat tryckte jag i mig en hel hög med räkchips och jordnötssås. Yum!

Om heroheartdove

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ heroheartdove med Blogkeen
Följ heroheartdove med Bloglovin'

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se