Alla inlägg under juni 2014

Av heroheartdove - 3 juni 2014 03:53

Igår morse ringde jag vårdcentralen och fick en akuttid hos min läkare lite senare under förmiddagen. Jag är väldigt nöjd med min läkare. Han lyssnar, ställer bra kompletterande frågor och är medkännande. Det känns som att han tar mina problem på allvar. Jag får en helt annan respons och hjälp nu från landstinget jämfört med förra året då jag gick hos företagshälsovården. Där tog det ju tid att överhuvudtaget kunna boka in ett möte med läkarna, som byttes hela tiden. Hur som helst, nu blev jag fortsatt helt sjukskriven till och med den 6 juli. Sedan en avstämning där omkring, men det lär bli så att sjukskrivningen förlängs till och med den 13 juli och sedan blir det återgång till jobbet på någon fånig liten procent. Om inget oförutsett inträffar. Men räknar jag ihop de här veckorna innebär det fjorton veckor med hel sjukskrivning. Förra året var det endast sju veckor innan jag fort slussades tillbaka till arbetet. Kanske inte så konstigt att det blev en rejäl(are) krasch nu?

Av heroheartdove - 1 juni 2014 00:33

Stallet under förmiddagen med busigt sällskap. Fullt bus som vanligt, men blev faktiskt en aning trött på slutet och det blev en liten powernap på slutet.


Sedan for familjen iväg på en shoppingtur, bland annat till Ikea där vi köpte trehundra vita budgetservetter. Passade även på att äta prisvärd lunch där.


Och så till Elgiganten för dyrshopping. Vår diskmaskin sa upp sig för några veckor sedan och nu är det dags att fixa en ny, handdiskning är aptråkigt. Det blev en snygg rostfri maskin från Siemens med nytänkande design invändigt.


Men tro't eller ej, jag trampade snett med fotjäveln igen. Samma fot som för en månad sedan, det är tamejfan inte klokt. Foten bandagerad och lagd i högläge.


Ett gäng kuddar som stöd, men även ett valphuvud funkar!

Om heroheartdove

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards