Direktlänk till inlägg 26 november 2014
Stamkundkväll på Ica Kvbuffé medGränby Centrum. Tema: jul. Som aptitretare medan alla anlände fick vi lite gubbröra och knäckebröd. Vinfabrikens äppleglögg toppad med Château Pech-Latt att dricka till. Gott!
Sedan började kvällens festligheter med info från KK. Prat om mandelmassa och saffran. Inte de bästa talarna, men rätt bra ändå med smakexempel som vi fick prova på. Mandelmassa med olika andelar mandlar och lussekatter med saffran på olika vis. Typ fejk vs äkta.
När pratandet var över bjöds vi på ett mini-julbord. Kall och varm buffé, med lite extra fokus på den traditionella kålen. Gott, i vanlig ordning åt jag alldeles för mycket...
Vi fick julmust och öl till maten. Julmust från Norrland, Nyckelbryggerier. Julöl från Slottskällans, Westheimer och Spendrups.
Vi fick också se lite pikering av pepparkakor.
Avslutningsvis en massa sötsaker. Naturligtvis måste jag ta av allt!