Alla inlägg under maj 2016

Av heroheartdove - 3 maj 2016 23:21

Stack till Biltema idag och köpte en ny säkerhetsvajer. Den såg lite skum ut med en schackel i ena änden och ingen riktig krok att fästa i bilen. Tänkte dock att jag nog skulle kunna ta kroken från den trasiga vajern istället. For också till ridsportbutik och köpte ett nytt ofodrat täcke för vår/sommar.

Stallet. Försökte meka lite med släpet, dock utan större framgång. Fick fast vajern i släpet, men kunde inte flytta över den gamla kroken, hade ingen ordentlig avbitartång. Och dumma elkontakten/stickproppen (13-polig) verkade vara helgjuten så fick inte isär den för att koppla in elkablarna igen.

In till stan: Statoil, Clas Ohlson och Jula. Tamejtusan helt jäkla omöjligt att hitta rätt sorts kontakt. Ringde Släpvagnsverkstan (Per, som fick rycka ut akut när bromsarna låst sig) i ren desperation och fick löfte om att lämna in släpet direkt.

Stallet -> Släpvagnsverkstan

Medan släpet fick ännu mera TLC åkte jag ut till stallet (igen) för mock och foderfix samt promenad med hunden. Packade in ren tvätt och tog med lort hem. Hängde upp det nya fina täcket på boxen också.


Sedan till stan igen. Plocka upp familjen och ut till släpverkstan igen där släpet stod tillpiffat med ny stickkontakt, krok till säkerhetsvajern och nysmord kulhandske. Blev mycket prat med Per medan barnet spanade in den spännande verkstan. En riktig hjälte är han som fixat släpet akut två gånger på kort tid. 300 kronor för dagens jobb!

Fjärde gången till stallet. Prat med stallvärdarna som var nyfikna över servicen och var jag lämnat den. Tittade till hästen och parkerade släpet snyggt och prydligt.

Av heroheartdove - 3 maj 2016 04:21

kan.inte.sova
extremt.snorklig
får.ingen.luft.genom.snoken
en.meter.hög.kuddar.under.huvudet
full.dos.allergimedicin.inklusive.kortison
ingenting.hjälper
godnatt.eller.snarare.godmorgon

Av heroheartdove - 2 maj 2016 23:57

Det blev stiltje i skrivandet... Jag har inte varit sysslolös och ingen större katastrof har inträffat, men skrivmotivationen har inte alls infunnit sig. Det har varit lugnt på jobbet så jag har kunnat ta ut några lediga dagar med kort varsel. Varit iväg en sväng till Emilie och tränat och varit på hopptävling med hoppiloten. Lite strul med transporten (igen...) på grund av vanvettigt korkad stallkompis' morsa, men de nya skavankerna kan jag laga själv i alla fall.

Annars då? Jo, jag fölvakar online igen. Hjärtehästens uppfödare har två ston kvar som förväntas föla när som helst. Spännande! Fick se deras lilla ponnysto föla innan helgen, nu vill jag se halvbloden!

Om heroheartdove

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards