Alla inlägg under juli 2016

Av heroheartdove - 27 juli 2016 19:03

Stökar vidare med den hopplösa ekonomin, städar i lägenheten så att det ska vara hyfsat fräscht när vi kommer hem efter vår semestertripp. Hatar livet just nu, får ingen rätsida alls på det. Bjuff.

Av heroheartdove - 26 juli 2016 20:40

Pysslar med månadens räkningar och inser att jag plötsligt blivit vuxen. Jag måste sälja hästen. Ekonomin måste stabiliseras och jag vill ägna mer tid åt familjen. Nya intressen där hela familjen kan deltaga fullt ut. Men inget är bestämt, men jag har meddelat några av mina närmsta hästvänner att hjärtehästen är till salu. Men jag tänker inte stressa fram något, hon säljs endast om "rätt" köpare dyker upp. Och i dagsläget kommer jag inte att annonsera ut henne, utan säljs hon blir det via kontakter. Nå, vi får väl se vad som händer.

Annars då? Vi har varit på Jurassic Expo och kollat på riktiga tungviktare.

Ett rätt dyrt arrangemang, men det uppskattades skarpt av barnet. Och det är sådana här aktiviteter som jag känner att jag vill kunna prioritera. Jag vill ge mitt barn en innehållsrik uppväxt, i dagsläget är det tyvärr svårt.

Av heroheartdove - 26 juli 2016 00:35

Jaja, man bör väl läsa det finstilta noggrant, men de flesta sidor är ändå seriösa. Inte denna dock!


Jag ville ladda ner några ringsignaler till nya mobilen och efter lite googlande hittade jag Discsplay. Ett fem dagar långt provmedlemskap lät bra. Gratis. Bara att avregga sedan, det gör de själva reklam för, men... Fick så ett mail med länk till avreggningssida, men väl där funkade det inte. Så fort jag ville knappa in mina uppgifter för bekräftelse laddade sidan om automatiskt. Lyckades till slut via "bakvägen" att avsluta det hela, men för att vara säker på att hinna avsluta eländet i tid fick jag pröjsa 1 USD. Utan extra betalning var det inte säkert att det hunnits noterats i tid och då antar jag att det gått över till ett riktigt medlemskap som blivit än svårare att avsluta.

Nå, jag tänker inte bråka mer om det här, men positiva reaktioner från mig får ju inte sajten.

Av heroheartdove - 25 juli 2016 23:47

- Mäh! Jag är väl genomskinlig? Syns ju knappt, bara råkar sitta lite mitt framför teven. Vaddå? Tittar du på något? Du ser ju mig! Jag är aaaldrig i vägen...

Av heroheartdove - 25 juli 2016 17:01

Lallar runt i bikini, njuter av värmen och har ett glas rosé i handen. Har absolut inget att klaga på.

Av heroheartdove - 23 juli 2016 20:56

27°C i luften.
23°C i vattnet.
Utmärkt semesterväder.

Av heroheartdove - 22 juli 2016 19:53

Äntligen semester! Den firades in med middag ute på restaurang. Ute i flerdubbel bemärkelse för vi kunde sitta ute i varmt och soligt väder.

Av heroheartdove - 21 juli 2016 23:23

Om heroheartdove

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards