Alla inlägg under februari 2017

Av heroheartdove - 5 februari 2017 18:45

Fem och en halv timme på Leo's Lekland. Vi inledde med en halvtimmes bus innan vi åt lunch. Blev burgare med pommes frites för min del.

Fortsatte med ytterligare lek (även om jag pausade en del i sofforna) i några timmar innan lite fika. Mer cola, chokladbiskvi och baconchips!


Fick med oss barnet hem utan allt för mycket krångel vid fyratiden. For via Kvantum där vi köpte nutellasemlor. Mums!

Av heroheartdove - 3 februari 2017 20:44

Jobbveckan har funkat bra, jag kör på med taktiken att ignorera aset i den mån det går. Jag svarar på tilltal, men inte mer. Känns skönt att trivas ihop med övriga arbetskamrater i alla fall! Men jag vill ändå ha nytt jobb. Sista mötet med coachen idag. Lite sorgligt för har liksom blivit kompis med henne. Men vi ska hålla kontakten och NÄR jag fått nytt jobb är hon den första jag kommer att ringa!

Som vanligt tjing-tjong-mat innan mötet!


Sedan var jag vuxen och handlade inför firandet imorgon av mammas sambo. Två flaskor vin på Bolaget (fick som vanligt visa leg), en tårta samt ett och ett halvt kilo färska räkor och annat gottis på Ica Kvantum.

Pyntade tårtan när jag kommit hem.

Av heroheartdove - 2 februari 2017 19:15

Av mammas sambo fick maken och jag ett presentkort hos "Svenssons-koncernen" här i stan. Det finns ett antal mycket bra restauranger att välja mellan och efter visst funderande bestämde vi oss för Frenchi, en relativt nyöppnad restaurang inom den väletablerade kedjan. Ett väl tilltaget belopp på presentkortet, men vi vill ändå gå i anslutning till "lönehelg" för att kanske kunna lyxa till med vinpaket och några drinkar. Så 25/2 blev en bra dag, tyckte vi. Så kom nyheterna, restaurangen omnämns i exklusiva White Guide (Nationell ranking motsvarande den internationella Guide Michelin) och nomineras i tre kategorier för Guldkajan, lokaltidningens prestigefulla pris för restaurangbranschen. Insåg snabbt att prisas de även med (minst) en guldkaja, då lär det bli svårt att få bord hos dem. Så idag, drygt tre veckor i förväg har vi bokat ett bord!

Av heroheartdove - 1 februari 2017 09:06

Vab med febrig unge, igen... Fixade lite mackor åt honom, serverade dem framför datorn och fann sedan hunden sittandes i köket.

Där satt hon och såg dum ut och jag fattade ingenting, inte förrän barnet bad om ytterligare en macka. Vi skär bort kanterna på brödet och de brukar Snotterråttan få!

Vaddå godisråtta?!

Om heroheartdove

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards