Direktlänk till inlägg 14 februari 2018
Magen har varit i olag idag, bubblig, knorrig och spänd. Tror att det till stor del beror på att jag inte äter lunch längre på jobbet. Har ätit (och äter fortfarande) Digestive-kex till frukost och sedan "thai-kuber" till lunch, men efter att ha hittat ett hårstrå (som inte var mitt) i maten i måndags så pausar jag med dem.
När magen är bråkig brukar det alltid funka bra med sushi, riset stabiliserar och laxen är mjuk och mild, så jag var förbi Sushi of Sweden på väg hem från jobbet och köpte en låda lax-mix. Mums!
Men jag funderar över hur jag ska göra med lunchen framöver. Jag är sådan att jag fungerar trots ojämnt matintag, men magen skulle nog må bättre av både lunch och middag. Om jag lyckas få tag i äkta thainudlar från YumYum så skulle det kunna vara ett alternativ. De är inte extremt mättande, men enkla att göra i ordning, lätta att äta och smakar och doftar gott. Skulle helst av allt äta matlådor från Ahaanthai varje dag, men det blir inte ekonomiskt hållbart i längden. Tyvärr.