Direktlänk till inlägg 19 juni 2018

ansiktsvård

Av heroheartdove - 19 juni 2018 22:42

Nu har jag fått hem min kompletterande beställning från Grön Skönhet med underbara produkter från Maria Åkerberg. Förutom att det blev himla snyggt i badrumsskåpet så trivs jag ju så bra med grejerna. Så tänkte faktiskt helt kort berätta om de produkter jag använder, och hur. Tar dem i den ordning som de "passerar" nyllet.

Cold Pressed Jojoba Oil
Denna "multi-olja" har många användningsområden, men jag har den främst för att ta bort vattenfast mascara.

Foaming Wash Gentle
Mild rengöringsgel som skummas upp med vatten, gnuggas runt i ansiktet och sedan sköljs av. Jag använder den på kvällen när jag tvättar mig inför sänggåendet.

Neroli Freshener
Friskt ansiktsvatten som tillför fukt. På kvällen sprejar jag den direkt över ansiktet, på morgonen som en kombinerad rengöring och fuktigare. Då sprejar jag ansiktet, men stryker försiktigt runt med en fuktig bomullstuss.

Eye Balm
Mjukt balsam för att hålla den känsliga huden runt ögonen elastisk. Jag blir lätt torr i huden kring ögonen och detta feta balsam passar perfekt under natten.

Face Balm More
Kanske inte ett balsam för själen, men väl för ansiktet och då för en "mogen" hud. Tanken här är att den ska vara skyddande och låta huden bibehålla sin spänst och elasticitet. Doften uppfattar jag som aningen "flottig/fet" och därför använder jag detta balsam under natten.

Face Balm Clearing
Detta ansiktsbalsam är anpassat för lite fetare hy, men där ytan är torr, typ blandhy. Passar min växlande hy perfekt och med en tilltalande frisk doft använder jag den dagtid.


Utöver ovan nämnda produkter har jag en kroppslotion som jag använder efter dusch/bad, en mjukgörande fotkräm (fast den kommer nog mest användas av maken, mina fötter är i förvånansvärt bra skick) och några produktprover på schampo och after sun-lotion.

Jag kommer inte att byta ut mina älskade hårprodukter från L'anza, men det är nog fullt möjligt att tvål och duschkräm framöver köps från Maria Åkerberg. Jag hoppas även att de tar fram en ekologisk och helt naturlig roll on-deo inom kort.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av heroheartdove - Söndag 17 feb 22:59

Stiltje i skrivandet, långt ifrån stiltje i livet. Det dundrar på för fulla muggar och jag har bra flyt på jobbet och har snittat med trettiofem besvarade ärenden per dag. Tycker nog att jag är värd ett hyfsat lönepåslag vid nästa löneförhandling. Ha...

Av heroheartdove - Onsdag 6 feb 00:23


Sjuk hela förra veckan, jobbade i måndags och vabbade igår... Eftersom maken jobbar på annan ort och dessutom åker iväg innan barnet och jag går upp på morgnarna, är det i princip alltid jag som får ta den första vabbdagen. Därefter brukar vi bestämm...

Av heroheartdove - Torsdag 31 jan 23:48

Sjuk. Feber och hosta som kommer och går i omgångar. Hemma hittills från jobbet och så även imorgon. Tråkigt. Sover en massa och hittar knasiga saker på nätet. Försöker hitta stallplats åt hästen också utan större framgång: för dyrt, för långt b...

Av heroheartdove - Måndag 28 jan 08:56

Nu har tiden ramlat iväg och jag minns knappt vad jag/vi (familjen) gjort. Det blev i alla fall mer vinter för en och en halv vecka sedan. Det har varit ganska kallt, snön har fått ligga kvar och det har till och med kommit lite mera. Barnet har åkt ...

Av heroheartdove - Onsdag 16 jan 22:31

Jobbat för fullt hela dagen och fick typ värsta chocken när jag klev ut från kontoret. 1 decimeter snö på marken och tätt snöfall i luften. Naturligtvis oplogat hemma. Slirade iväg med bilen för extremt långsam promenad med hunden: det är förban...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se