Direktlänk till inlägg 24 september 2019
Fick för mig att äta nyttigt. Fixade en tallrik med grönkålsburgare, extra grönkål, hercoverts och halloumi.
Sedan blev det pulled pork i lördags. Köttig mat, men med tillägg av stekt majs, guacamole och lokalt gårdstillverkad eldost. Detta serverades ovanpå en skiva surdegsbröd och lite romansallad.
Till helgen blir jag gräsänka medan barn och make far upp till svärmor så jag planerar för fullt vad jag ska svulla i mig då. Det får bli sushi till middag fredag kväll och sedan har jag tänkt mig räkstubbe/räkmacka till lördag lunch. Fortsätter med räkor, räkchips och umamiskagen för att avsluta med lunch från Pong Express.
Jag gillar ju mat och matlagning, låter mig gärna inspireras på olika sätt. Lokala Kvantumbutiken och dess ägare bidrar med mycket inspiration och detta recept ramlade jag över igår:
Provade att steka den sista eldosten efter att jag rullat den i mjöl och det blev hur gott som helst, så jag får nog komplettera lördagskvällen med detta.