Direktlänk till inlägg 7 oktober 2019
Veckan har rullat på i god fart. Jag har hunnit med hyfsat på jobbet samtidigt som jag funkat hemma med familjen. Det har blivit höst på riktigt och inspirationen med hästen är väl inte på topp, men så får det vara för stunden. Fördelen med att ha haft flera hästar tidigare är att jag inte alls känner att jag måste göra saker hela tiden med djuret, har en betydligt mer laid back-attityd nu.
Veckoändan har gått i ätbart tecken. Kanelbullens dag i fredags och arbetsgivaren bjöd på bullar, mums! Och jag älskar verkligen min fina mugg från Cypern.
Kebab till lunch med några arbetskamrater, gott det också.
I lördags iniedde jag dagen med att köpa mat till hästen och halm till kaninen. Köpte värmepellets också = fullt i bilens bagageutrymme = halmen fick åka i baksätet, naturligtvis ordentligt fastspänd
Därefter matfestival med familjen: crêpes med nutella och marshmallows, macarons, oliver, sardinsk pecorino, franska köttgrytor och avslutningsvis engelsk konfekt.
Kanelbulledagen, minsann, men hörde också att det var minnesdag för de poliser som omkommit i tjänsten. Polisjobb är intressant och jag följer några poliser på Instagram. En av dem hade postat ett fint ljus i blå ton med hashtaggen #thinblueline