Senaste inläggen

Av heroheartdove - 5 december 2017 00:32

Jobb. Det har ju varit rätt lugnt några veckor, men nu verkar det som vi fått någon sorts "julrusch" med massor förfrågningar från både våra befintliga större kunder och strökunder. Lyckades skicka iväg 5-6 offerter idag och har fyra som fortfarande ligger och skvalpar, hoppas bli klar med dem imorgon. Och knepiga grejer har de frågat om, bromstillbehör bland annat. Stort och tungt att frakta. Men det är roligt, stimulerande och utmanande, jag gillar det verkligen.

Jobbade över trettio minuter och åkte sedan till Hööks för att prova storlek på Uhipkappor, dam 38 satt som en smäck! Vidare förbi två av Postnörds olika utlämningsställen för att hämta ut julklapp till maken och klänningar till mig.

Hem. Spetsklänningen satt som den skulle, men märkligt nog satt inte underklänningen fast i spetsen utan det var som två separata klänningar. Nå, lär funka i alla fall. La ut några till grejer till salu, bland annat mitt älskade set med tjockfodrad kjol och jacka från Uhip. Har mer användning för en kappa numera så då fick de stryka på foten, beställde en kappa från Hööks för 2055 kronor.

Det har varit lite trögt med salusakerna, men idag har jag sålt för 1100 kronor i ett litet nafs så förhoppningsvis lossnar det nu. Ska låta annonserna vara ett litet tag, men annars sänker jag priserna om drygt en vecka. Jag vill inte skänka bort grejerna, men ändå bättre att sälja billigt än att inte sälja alls.

Av heroheartdove - 4 december 2017 00:05

Nu har jag gjort slag i saken och bestämt mig! Jag tänker skaffa mig en Uhip-kappa och har därför rotat fram andra kläder att sälja. Det är inga jättesummor jag kan få in, men många bäckar små...


Det skär lite i hjärtat att sälja skepparkavajen (längst ner till höger) eftersom jag fått den av pappa, men behåller duffeln från Peak Performance som jag också fått av honom. Duffeln är dessutom modernare skuren och av ett starkare varumärke. Klänningarna har jag vuxit ur och den enda som jag egentligen gillade helt och hållet var den svarta, jag hoppas jag blir lika nöjd med min nya.

Av heroheartdove - 2 december 2017 20:28

Jag trivs fantastiskt bra i mina kläder från Uhip, har set med kjol och jacka för både vinter och vår/höst. Funktionella, bekväma, praktiska och sjukt dyra. Var på häst- och ridsportmässa idag och där köpte en kompis en kappa från samma tillverkare och jag blev så sugen på en jag också.

Kompisen köpte modellen nedan, Artic Sport, men med en annan färgkombination. Lättviktsdun (typ), vind- och (hyfsat) regntålig. Ordinarie pris 2450 kronor, nu på mässan 10% rabatt.


Så nu har jag surfat runt efter en egen, leta efter den billigaste varan är ju min specialitet numera. Och på www.hooks.se ramlade jag över modellen Regular (precis samma som den vintermodell av jacka och kjol som jag redan har) för 2095 kronor. Ingen rabatt förstås, men ändå billigare än Artic-kappan.


Himla snygg och neutral kappa! Lite märkligt är det för kappan säljs inte längre via Uhip's egen webbshop, så jag vet inte om det är en gammal/utgående modell? Egentligen har jag inte pengar för en kappa nu, men skulle verkligen vilja ha en. Nu byltar jag på mig både kjol och jacka när jag ska till/från jobbet (eller någon annanstans), men det är lite bökigt. Och den skulle vara perfekt över den nya klänningen på väg till julbordet. Så nu funderar jag lite.

Av heroheartdove - 29 november 2017 22:17

Den sextonde december är det julbord ute på schysst restaurang med jobbet. Känner att jag behöver något nytt att sätta på mig eftersom det mesta i min "fingarderob" krympt på något sätt. En chansning att beställa oprovat, men får hålla tummarna att det blir bra!

Av heroheartdove - 28 november 2017 20:52

Nu är jag färdig med årets julklappar. Nästan i alla fall, har inte kommit på vad jag ska köpa till mamma (hon fyller dessutom 75 år veckan innan jul) och hennes sambo. Men till maken har jag beställt en brödrost, förutom den jacka som jag köpte i helgen. Egentligen skulle han behöva ha jackan i förväg, så får se hur jag gör.


Barnet får ett pussel från Ravensburger. Han har redan ett med XXL 100 bitar som föreställer världen och bilder på områdestypiska djur som han lägger rätt enkelt, så detta borde passa bra nu. Dessutom med solsystemet som han är så intresserad av.


Till mig själv beställde jag en HDMI-kabel att ha mellan bildskärm och dator, den D-SUB som följde med är så himla klumpig.

Av heroheartdove - 27 november 2017 21:05

Äntligen har jag fått tillbaka min datahörna! Det blev himla snyggt med svarta tillbehör och det ergonomiska tangentbordet är hur skönt som helst.

Av heroheartdove - 26 november 2017 22:48

Igår var familjen ute på restaurang med mamma. En ganska nyöppnad asiatisk restaurang av det exklusivare slaget.


Restaurangen har a la carte, men tjänar väl mest på sin buffé med sushi, dumplings, nudelsallader och wokgrytor. Lite besviken över att det typ var räkor eller svamp i nästan alla dumplings, men sushin var riktigt bra!


Idag blev det en lång sovmorgon och sedan varvades dagen med bullbak, shopping och Morsealfabetet.


Gjorde pizza till luddag och den blev ovanligt lyckad. Köpedeg och köpesås med riven ost och lantsalami.


Under dagen fick jag dock huvudvärk, blev trött och frusen. Sov en stund efter maten, men vaknade lika sliten. For hem (vi var hos mamma) och har mest suttit i fåtöljen. Känner mig fortfarande inte helt fräsch, får se hur det verkar imorgon.

Av heroheartdove - 25 november 2017 02:38

I USA är det fortfarande Black Friday = shoppar man från webbutiker därifrån så får man ännu rabatt. Och när John Blund vägrar komma ägnar jag mig åt mitt-i-natten-shopping vilket resulterat i en jacka åt mig och en åt maken.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se