Senaste inläggen

Av heroheartdove - Torsdag 8 mars 23:43

Trevlig födelsedagsbild datorn bjussade på!

Av heroheartdove - Onsdag 7 mars 21:21

Pepsi Cola är bättre än Coca Cola.


Mjölkfri omelett med spansk tapas.


Cupcakes i härliga färger.

Av heroheartdove - Tisdag 6 mars 23:20

Maken ringde mig på jobbet idag. Inget konstigt med det, vi brukar talas vid dagtid då och då, men idag kom han med beskedet att en gemensam vän från PostNord gått bort under helgen. Maken har väl inte jobbat så mycket med denna person, men jag har gjort det, särskilt under perioderna när jag jobbat kväll/natt. En alltid glad och positiv person, hjälpsam och bekräftande. Blev alldeles tagen och överrumplad, tårarna brände och jag blev tvungen att gå ifrån arbetsplatsen en stund. Det är så outhärdligt orättvist att det är de allra finaste människorna som rycks bort i förtid.

Av heroheartdove - Lördag 3 mars 23:11

Idag skulle jag ha tömkört en ny unghäst, men vaknade lite febrig och "ufflig". Ställde in och låg under täcket en bit in på förmiddagen. Hasade mig upp vid nio och gjorde en fluffig ugnsomelett innan vi åkte och handlade. Vi var till en butik som vi inte brukar besöka och de hade en del spännande erbjudanden...


Hem. Kikade på Top Gear Usa på datorn och bakade indiska Parathas. Fick till både deg och gräddning bra idag.


Sen såg jag att en fd arbetskamrat, som är jätteduktig på att teckna, postat ett porträtt av Enrique Iglesias. Kompisen är ett nyblivet Enrique-fan och jag har ju faktiskt "stalkat" honom en tid på Youtube, så... Beställde ett eget porträtt, blir efter den här bilden:


Jag gillar hans musik och önskar att jag hade ork att lära mig spanska ordentligt, som det är nu kan jag bara enstaka ord och fraser. Men övning ger färdighet, kanske skulle jag försöka ha som mål att lära mig spanska på turistnivå? Gillar ju även Nicky Jam som också sjunger på spanska.


Och när jag ändå är i språklig fart kanske jag skulle ta itu med lite italienska också? Haha, inte allt på en gång, men skulle egentligen vilja kunna mera språk. Som det är nu kör jag ju på med svenska och engelska samt förstår norska, danska och tyska (och talar det på hyfsad turistnivå), skulle vara så coolt att bli mer språkligt oberoende.

Av heroheartdove - Torsdag 1 mars 23:41

Kallt idag, - 20°C vid jobbet imorse. Skönt med inomhusjobb, men framförallt skönt med en fungerande dieselvärmare. Det har blivit några promenader under veckan, både privat och på jobbet. Nyttigt med extra rörelse nu när jag har ett stillasittande (eller stillastående) jobb. Rätt lugnt på jobbet även om jag har en längre förfrågan att böka med. Kunde sluta normal tid idag och åkte till vårt köpcentrum. Powerwalk utan vovve i väntan på nagelfix. Det blev en lite kortare sväng än vanligt, men all rörelse är bra, även kortare stunder.


Sedan nagelfix ja. Köpcentrets salong för tredje gången och jag fick samma kille som jag hade första gången, bra! Inget fel på tjejen förra gången, men klickade bättre med killen. Man har stämpelkort (rabatt vid sjätte besöket) och där fyller de i vem som gjort ens naglar. Dock otydligt skrivet tidigare, men idag kunde jag läsa ut killens namn så nu kan jag boka honom direkt i fortsättningen. Klatschigt lila med metalliclyster blev i alla fall naglarna denna gång.

Av heroheartdove - Tisdag 27 feb 20:19


Igår

Idag

Av heroheartdove - Måndag 26 feb 22:43

Snöstorm deluxe idag. Körde till jobbet i decimeterdjup snö och lyckades baxa in bilen på parkeringen. Snön vräkte ner under dagen. Emellanåt en stunds uppehåll , men mestadels så tätt med snö att man inte ens såg granngården knappt 150 meter bort.


Stack dock en timme i förväg från jobbet eftersom vi hade tid inbokad för passfix senare på eftermiddagen. Jobbade hemifrån tills barnet hunnit hem och ätit lite, sedan iväg till polisen. Himla smidigt att man bokat tid i förväg, ingen direkt väntetid på plats och allt flöt på. Stolt grabb fick själv texta sitt namn på skrivplattan, tror att han kommer bli nöjd över sitt pass. Om en vecka får vi hämta ut det.

Av heroheartdove - Lördag 24 feb 22:46

Jag hinner med många trevliga aktiviteter med familjen numera! Visst kan jag sakna ridningen, men faktum är att under den sista tiden av hästägandet kändes de sysslorna mer som ett tyngande krav än avkoppling.

I torsdags var vi till Fjällnora efter jobb och fritids. "Kvällsåkning" med fackelupplyst slinga (2 km) på isen och grillen igång med försäljning av korv, hamburgare och kolbullar. Jättefint ordnat, isen helt okej och mys med grill.


Vi var på plats i god tid (nästan lite löjligt tidigt tyckte jag), men när jag såg bilkön på väg in till parkeringen när vi åkte hem så ångrade jag det inte.

Igår ridning som vanligt och idag utflykt till Sollentuna Centrum, nudlarna som vi köpte förra veckan var tyvärr inget vidare. Antingen var de helt smaklösa, som vanlig köttbuljong ungefär, eller på tok för starka så att det brann i munnen och inga smaker kom fram. Helt värdo!

Vi började med att äta lunch innan shopping av nudlar och vin.


Stannade till vid City Gross på vägen hem och köpte med ryggbiff och potatisgratäng. Gratängen var överraskande god och faktiskt helt komjölksfri! Kommer helt klart att köpa den igen, men kompletterar då med lite extra iMat och riven Mossberga getost (en av få hårda ostar som inte är gjorda på kossemjölk.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se