Direktlänk till inlägg 17 oktober 2016
Jobb! Luuugnt, jobbade på till första rasten då jag åt en liten burk med sliskig kvarg. Lite mer jobb, lite pappersjox (beställa nya arbetskläder) och sedan kunde jag kompa ut vid halv elva. Stack till stallet direkt, hästen hade vilodag så bara mock och foderfix.
Hem. Hade köpt en Gooh-låda på jobbet så micrade den hemma nu. De vanliga frikadellerna var slut, så idag provade jag tortelloni med ricotta och tomatsås. Helt okej, men väldigt såsigt!
Funderat vidare över mitt ätande. Det funkar fint med kvarg på morgnarna, mättande redan i relativt små mängder, så fortsätter med det. Lunchen dock. Jag är för lat (tyvärr) för att packa matlåda av middagsrester, dessutom blir det sällan rester för två personer och maken ska ju också ha lunch liksom så han brukar ta det. Jag har ofta köpt Gooh-lådor på jobbet, men det blir för dyrt att göra det på regelbunden basis och dessutom onödigt mycket att äta. Har ätit ProPud tidigare, främst som frulle, men provar det som lunch denna vecka. Fina burkar!
Men kvargen lastar jag över portionsvis i mindre burk och jag kommer även göra det med ProPuden, men fanns ingen storpack idag.
Var duktig och lagade ordentlig middag idag också, skönt när man hinner med det. Marinerad och stekt kyckling, ris och sås. Gott! Lyxade med nybakad scones senare på kvällen. Ingen grädde, men väl hallonsylt och en rejäl mugg te (Russian Earl Grey).
Hunden är en tiggis!
En väldigt söt sådan. Söthjärtat!